Dagbesteding bij?

Vanuit ons woonaanbod zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden om passende dagbesteding te kunnen bieden. In eerste instantie was dat gericht op onze eigen bewoners, echter, door de vele aanvragen, hebben we dit ook opengesteld voor externe cliënten.

Wij bieden een diversiteit aan dagbesteding aan van een hoge kwaliteit en wij zijn ervan overtuigd dat er voor ieder een passende dagbesteding tussen zit.

Klik boven aan de gewenste filters aan, zo je kan je kiezen op locatie, zorgonderneming en/of soort werk dagbesteding.

Indien je reageert op een vacante dagbestedingsplek, dan reageer je op een dagbestedingsplek bij de betreffende zorgonderneming, niet bij Stichting Zorg voor Zorg.

de Dagvlinder
Nederland, Zuid-Holland, Hellevoetsluis, 3221KA, Rijksstraatweg 24.
Beschikbaar
Aureliahoeve
de Dagvlinder
Aanbieder: Aureliahoeve
Accommodatie:: Dagbesteding binnen
Pand ID: 25
Status: Beschikbaar

De dagbestedingslocatie De Dagvlinder is gelegen aan de Rijksstraatweg 24 in Hellevoetsluis en maakt deel uit van Woonhoeve Aurelia uit Oudenhoorn. De locatie is begin 2019 geheel verbouwd zodat er op eenvoudige wijze verpakkingswerkzaamheden verricht kunnen worden. Kleinschaligheid is hierbij het uitgangspunt zodat waar nodig cliënten direct aangestuurd kunnen worden door onze  medewerkers. Externe cliënten zijn van harte welkom.

De locatie is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 15.30 uur. 

Geen lokatie beschikbaar

No reviews for house


Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling
Informeer nu

Per wanneer ?:

Tot wanneer ?:Please past text to modal