Dagbesteding bij?

Vanuit ons woonaanbod zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden om passende dagbesteding te kunnen bieden. In eerste instantie was dat gericht op onze eigen bewoners, echter, door de vele aanvragen, hebben we dit ook opengesteld voor externe cliënten.

Wij bieden een diversiteit aan dagbesteding aan van een hoge kwaliteit en wij zijn ervan overtuigd dat er voor ieder een passende dagbesteding tussen zit.

Klik boven aan de gewenste filters aan, zo je kan je kiezen op locatie, zorgonderneming en/of soort werk dagbesteding.

Indien je reageert op een vacante dagbestedingsplek, dan reageer je op een dagbestedingsplek bij de betreffende zorgonderneming, niet bij Stichting Zorg voor Zorg.

Land-Goed
Nederland, Zuid-Holland, Zwartewaal, 3238LV, Smalleweg 5.
Beschikbaar
Land-Goed
Land-Goed
Aanbieder: Land-Goed
Accommodatie:: Dagbesteding buitenlucht
Pand ID: 29
Status: Beschikbaar

Door de week bieden wij op Land-Goed gedurende 9 dagdelen een zinvolle dagbesteding aan; ook wel “begeleiding in groepsverband” genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle mogelijkheden die er op Land-Goed aanwezig zijn. Op het buitenterrein en in de kas verbouwen we gezamenlijk diverse tuin- en perkplanten, snijbloemen en andere kleine gewassen. Daarnaast verzorgen onze cliënten de dieren, bakken cake en appeltaart, maken kaarsen en vogelhuisjes of helpen mee in de algemene ruimte of de winkel enz. Cliënten die bij ons wonen en cliënten van buiten trekken daarin gezamenlijk op.

De openingstijden van onze dagbesteding/begeleiding in groepsverband zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van de woensdagmiddag.

No reviews for house


Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling
Informeer nu

Per wanneer ?:

Tot wanneer ?:Please past text to modal