Wonen bij?

Ben je op zoek naar een 24-uurs zorg- & woonplek? Kijk dan is naar de onderstaande zorglocaties & eventuele beschikbare zorgplekken. Alle deelnemers werken hard om een fijn thuis te creƫren, maar ieder doet dat op zijn eigen manier. Kijk daarom vooral op de website van de zorgverlener, of de filosofie en werkwijze bij jou past.

Indien er geen woonplekken vacant zijn kun je altijd met de zorgonderneming contact opnemen.

Klik boven aan de gewenste filters aan, zo je kan je kiezen op locatie, soort woonplek en zorgonderneming.

Indien je reageert op een vacante woonplek, dan reageer je op een woonplek bij de betreffende zorgonderneming, niet bij Stichting Zorg voor Zorg.

Woongroep de Oosthoek
Nederland, Zuid-Holland, Oudenhoorn, 3227CG, Ruigendijk 24.
Beschikbaar
Westenrijck
Woongroep de Oosthoek
Aanbieder: Westenrijck
Accommodatie:: Slaapkamer
Pand ID: 4
Status: Beschikbaar

De boerderij is gelegen aan de Ruigendijk 24 te Oudenhoorn en ligt op een prachtige locatie met aan de achterzijde een prachtige veranda met uitzicht over de weilanden van Oudenhoorn.

De Oosthoek bestaat uit 8 bewoners waarvan er 2 zelfstandig wonen in appartementen en in de boerderij wonen 6 bewoners met allemaal een eigen slaapkamer! Wij hebben er vertrouwen in dat met het team wat er staat bestaande uit Akkelien, Kimberley, Ankie, Patricia, Denise, Annique en Anne dat ook deze bewoners een mooie woning hebben in een veilige en vertrouwde omgeving waar zij het beste uit zich zelf kunnen halen.

No reviews for house


Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling
Informeer nu

Per wanneer ?:

Tot wanneer ?:Please past text to modal