Wonen bij?

Ben je op zoek naar een 24-uurs zorg- & woonplek? Kijk dan is naar de onderstaande zorglocaties & eventuele beschikbare zorgplekken. Alle deelnemers werken hard om een fijn thuis te creƫren, maar ieder doet dat op zijn eigen manier. Kijk daarom vooral op de website van de zorgverlener, of de filosofie en werkwijze bij jou past.

Indien er geen woonplekken vacant zijn kun je altijd met de zorgonderneming contact opnemen.

Klik boven aan de gewenste filters aan, zo je kan je kiezen op locatie, soort woonplek en zorgonderneming.

Indien je reageert op een vacante woonplek, dan reageer je op een woonplek bij de betreffende zorgonderneming, niet bij Stichting Zorg voor Zorg.

Woongroep de Kreken 3
Nederland, Zuid-Holland, Zuidland, 3214GK, Karnemelkkreek 4.
Onbeschikbaar
Westenrijck
Woongroep de Kreken 3
Aanbieder: Westenrijck
Pand ID: 7
Status: Onbeschikbaar

De Kreken III bestaat uit 6 bewoners met een verstandelijke beperking, die allemaal een eigen huis (patiobungalow) hebben.  Zij wonen daar zelfstandig en worden alleen begeleid op een aantal HDL-doelen (Huishoudelijke dagelijkse levensverrichtingen), zoals;

  • Hoe run ik een huishouden?
  • Hoe kook ik?
  • Hoe ga ik met mijn geld om?
  • Hoe doe ik boodschappen?
  • Hoe ontspan ik mij?
  • Hoe onderhoud ik sociale contacten?

Anders als bij ADL-doelen vindt hier geen  of nauwelijks (controle) persoonlijke verzorging plaats en is de begeleiding minder veelvuldig.

De begeleiding is er op gericht om hen zo zelfstandig mogelijk te laten wonen en leven en slechts aansturing nodig is op de verrichten, die zij nog niet of minder beheersen. Dagelijks is er vanaf 15:00 uur een begeleider voor hen ter beschikking op wie zij een beroep kunnen doen. Uiteraard houdt de begeleider ook strak in de gaten of zij, ondanks dat zij geen hulp vragen, niet vastlopen in hun verrichtingen.

No reviews for house


Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling
Stuur bericht
Please past text to modal