Wonen bij?

Ben je op zoek naar een 24-uurs zorg- & woonplek? Kijk dan is naar de onderstaande zorglocaties & eventuele beschikbare zorgplekken. Alle deelnemers werken hard om een fijn thuis te creƫren, maar ieder doet dat op zijn eigen manier. Kijk daarom vooral op de website van de zorgverlener, of de filosofie en werkwijze bij jou past.

Indien er geen woonplekken vacant zijn kun je altijd met de zorgonderneming contact opnemen.

Klik boven aan de gewenste filters aan, zo je kan je kiezen op locatie, soort woonplek en zorgonderneming.

Indien je reageert op een vacante woonplek, dan reageer je op een woonplek bij de betreffende zorgonderneming, niet bij Stichting Zorg voor Zorg.

Woonhoeve Aurelia
Nederland, Zuid-Holland, Oudenhoorn, 3227CB, Hollandseweg 5.
Beschikbaar
Aureliahoeve
Woonhoeve Aurelia
Aanbieder: Aureliahoeve
Pand ID: 22
Status: Beschikbaar

Woonhoeve Aurelia is gelegen in Oudenhoorn aan de Hollandseweg 5 onder de rook van Hellevoetsluis en verleend 24/7 zorg aan personen met een verstandelijke beperking. De woning kenmerkt zich door de rustieke uitstraling en de inrichting van de woning waarbij de instellingsinrichting is vermeden. Dit heeft geresulteerd in een knusse en gezellige woning waarbij de familiare sfeer de boventoon voert.

Niet alleen aan de woning zelf is de nodige aandacht besteed maar ook aan de ruimte rond de woning. Er staat een grote tuin ter beschikking voor de bewoners met een oppervlakte van bijna 6000m2. 

Woonhoeve Aurelia biedt ruimte aan 10 bewoners met een verstandelijke beperking waarbij naast het wonen ook de mogelijkheid is voor dagbesteding. Onze woonvoorziening biedt een compleet pakket wonen waarbij de zorg zoveel als mogelijk wordt weggenomen bij ouders/verzorgers.

No reviews for house


Voeg beoordeling toe
Titel
Commentaar
Beoordeling
Informeer nu

Per wanneer ?:

Tot wanneer ?:Please past text to modal